Massage Cursussen, workshops & Opleiding

Massagecursussen

In veel culturen wordt massage in de familiekring toegepast en doorgegeven. Bij ons is dat niet zo. Elkaar aanraken is niet de gewoonste zaak van de wereld, terwijl het een van de basisbehoeften van de mens is. Een massagecursus is een goede manier om aanraken en aangeraakt worden weer gewoner te laten worden. Daarnaast leer je natuurlijk technieken om iemand te kunnen ontspannen, verwennen of van zijn stijfheid te verlossen. De ontdekking bij een massagecursus is vaak, dat ook het geven van een massage ontspannend is.

Soorten cursussen

Iedere docent geeft zijn eigen cursus op zijn manier. We hebben dus geen standaard cursus. De inspiratie komt natuurlijk van de opleiding die we gedaan hebben. Dus de intuïtieve en klassieke massagetechnieken, dynamische massage en polariteitsmassage zul je soms als aparte cursus en soms geïntegreerd tegenkomen. Er zijn verschillende soorten cursussen:, basiscursussen, vervolgcursussen, korte workshops, weekeinden en vakantiecursussen. Verder is er natuurlijk de opleiding, waarin je goed leert masseren en een jaar intens alle facetten van aanraken, aangeraakt en geraakt worden kan ervaren.

Opleiding Integratieve Massage

Wie echt goed wil leren masseren en eventueel een parttime-massagepraktijk wil beginnen kan beter de opleiding doen. In 25 dagen, verspreid over 7 lange weekeinden leer je de kneepjes van het vak, en ervaar je alle aspecten van aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden. De opleiding wordt in Nederland (Lage Vuursche) en België (Limburg) gegeven. Meer info op de >>> opleidingpagina...

Cursusagenda

Agenda van de geplande activiteiten >>> Klik hier om naar de agenda te gaan...

Staat er geen cursus vermeld bij je in de omgeving, bel een docent bij je in de buurt op voor meer info.