Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Ontspannen via aanraking en massage » 27 januari 2011 - 24 februari 2011

Wanneer: 5x do avond
Tijd: 20-22u
Straat: Mechelsevest 2
Plaats: Leuven
Kosten: € 75
Link website: Meer info op de website

Deze nieuwe, korte avondreeks richt zich op mensen zonder massage-ervaring die nood hebben aan rust en ontspanning en die op een rustige, respectvolle manier willen ontdekken hoe aanraking en massage daarbij een rol kan spelen.

 Dit gebeurt oa via eenvoudige aanrakingsoefeningen om voeling te krijgen met de rol van gever en ontvanger, relaxatie, zelfmassage, massages over de kledij heen, gelaatsmassage, hand-en voetmassage, enz.

 Er wordt gemasseerd op stoelen, op matrassen of op massagetafels. Op elk moment kunnen oefeningen of massages aangepast worden aan fysieke of andere grenzen. Er wordt telkens gezocht naar een manier die bij jou past en voor jou goed voelt.
Voor de gebruikte massages is het niet nodig je te ontkleden.
Je hoeft ook geen massagepartner mee te brengen.

 Makkelijke kledij is handig. Verder hoef je de eerste avond nog niets mee te brengen.

 

← Overzicht massage docenten

Integrama » Andrée Borguet

Sint-Niklaasstraat 40
3321 Outgaarden
016-735027
0484 / 67 78 70

www.integrama.be

Masseren maakt me telkens weer blij!
Ik geniet er nog elke keer van mensen via mijn handen uit te nodigen thuis te komen bij zichzelf en diep te rusten in hun eigen zijn.
Als docente vind ik het heerljk mijn passie door te geven en mensen stap voor stap mee te nemen in dit wonderlijke proces van aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Naast integratieve massage bied ik in mijn massagepraktijk te Outgaarden (bij Hoegaarden) ook hot-lavastonemassage, vlindermassage, zwangerschapsmassage en oorkaarsen aan. Recent schoolde ik me ook bij in heppiemassage, een speciaal uitgewerkte massage voor kinderen met autisme , die ook bruikbaar is voor andere handicaps
Naast cursussen integratieve, intuïtieve en dynamische massage verzorg ik ook verwenprogramma's, massageweekends voor koppels, sessies babymassage, een massage-groeijaar en een massage-vervolgtraject.. Door mijn achtergrond als opvoedster in de gehandicaptensector organiseer ik ook vorming om mensen in de zorgsector bewust te maken van de kracht van aanraking en massage in deze sector;

Agenda Integrama