Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Zomerse massage-avonden » 06 juli 2016 - 31 augustus 2016

Wanneer: 4x wo avond
Tijd: 20-22 u
Straat: Gallicstraat 5
Plaats: Bost
Kosten: € 16 €per avond, 60 € voor de vier
Link website: Meer info op de website

In een zomerse ontspannen sfeer maak je kennis met de ontspannende werking van eenvoudige massages voor dagelijks gebruik. Iedereen kan masseren en met behulp van een heleboel waardevolle tips en na een demonstratie geniet  je beurtelings van het geven en ontvangen . Alles wordt stap voor stap opgebouwd in een ontspannen en respectvolle sfeer. Na een fijne avond van ontspannen genieten heb je een boel ideetjes om thuis familie of vrienden te verwennen met een deugddoende minimassage.

Elke avond is een afgerond geheel met een eigen thema en kan dus apart gevolgd worden. Er is een korting voorzien als je voor de vier avonden inschrijft. Tijdig inschrijven is vereist.

 

Data en thema's

6 juli : Hand-en voetmassage: Handen en voeten zijn dankbaar om te masseren omdat ze erg bereikbaar zijn en ze bovendien een spiegel zijn van de rest van ons lichaam. Op die manier kan je het hele lichaam ontspannen met een hand-of voetmassage. Er worden eenvoudige bewegingen aangeleerd waar je een keuze uit kan maken als je iemands handen of voeten wil verwennen met een fijne massage.

13 juli : Rugmassage: Er wordt een  ontspannende rugmassage met olie aangeleerd waarbij spieren zich mogen ontspannen en de rug lekker verwend wordt met lange strijkbewegingen, diepere knedingen in de spieren en ook verrassend zachte bewegingen.

24 augustus : Schouder- en nekmassage: Ontspannende massage van schouders en nek Je leert stap voor stap hoe je in dit vaak zwaar belast gebied ontspanning kan brengen.

31 augustus : Hoofd- en gezichtsmassage. Een stevige schedelmassage en een zorgzame gelaatsmassage helpen ons om ons hoofd vrij te maken van muizenissen en spanning.

 

Praktisch:

Er zijn massagetafels ter beschikking. Wie liever op de grond masseert kan dit doen op de aanwezige yogamatjes.

Er wordt gezorgd voor massage-olie. Je dient enkel een hoeslaken mee te brengen om de massagetafel (of het matje) mee te bedekken en een grote handdoek om je partner mee toe te dekken.

Het is niet noodzakelijk een massagepartner mee te brengen.

Na inschrijving ontvang je een mail met alle verdere info.

← Overzicht massage docenten

Integrama » Andrée Borguet

Sint-Niklaasstraat 40
3321 Outgaarden
016-735027
0484 / 67 78 70

www.integrama.be

Masseren maakt me telkens weer blij!
Ik geniet er nog elke keer van mensen via mijn handen uit te nodigen thuis te komen bij zichzelf en diep te rusten in hun eigen zijn.
Als docente vind ik het heerljk mijn passie door te geven en mensen stap voor stap mee te nemen in dit wonderlijke proces van aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Naast integratieve massage bied ik in mijn massagepraktijk te Outgaarden (bij Hoegaarden) ook hot-lavastonemassage, vlindermassage, zwangerschapsmassage en oorkaarsen aan. Recent schoolde ik me ook bij in heppiemassage, een speciaal uitgewerkte massage voor kinderen met autisme , die ook bruikbaar is voor andere handicaps
Naast cursussen integratieve, intuïtieve en dynamische massage verzorg ik ook verwenprogramma's, massageweekends voor koppels, sessies babymassage, een massage-groeijaar en een massage-vervolgtraject.. Door mijn achtergrond als opvoedster in de gehandicaptensector organiseer ik ook vorming om mensen in de zorgsector bewust te maken van de kracht van aanraking en massage in deze sector;

Agenda Integrama