Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Integratieve massage » 30 september 2010 - 09 december 2010

Wanneer: 10x wo middag
Tijd: 20-22u30
Straat: Mechelse vest 2
Plaats: Leuven
Kosten: € 157
Link website: Meer info op de website

Integratieve massage is een integratie van drie verschillende massagevormen :

Bij de Dynamische massage wordt het lichaam op een zachte, ritmische manier gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud.

Bij Intuïtieve massage wordt er olie gebruikt om lange strijkbewegingen te maken en met diepere bewegingen de spieren uit te nodigen te ontspannen.

Bij Polariteitsmassage worden de handen op weldoordachte plaatsen neergelegd om meer evenwicht te brengen in de energiestroom.Een integratieve massage combineert deze drie vormen tot een vloeiende mix en kan aangepast worden aan de behoeftes en wensen van diegene die je masseert.

Integratieve massage is een heerlijke ontspanningsmassage die evenwicht brengt en je laat thuiskomen bij jezelf.In deze avondreeks maak je kennis met deze manier van masseren. We werken op massagetafels.

De verschillende bewegingen worden stap voor stap aangeleerd en ingeoefend, waarbij je beurtelings geeft en ontvangt.

Er is veel ruimte om te experimenteren met de drie verschilende massagevormen (intuïtieve, dynamische, polariteit) , te ervaren wat het met je doen kan en ervan te genieten.← Overzicht massage docenten

Integrama » Andrée Borguet

Sint-Niklaasstraat 40
3321 Outgaarden
016-735027
0484 / 67 78 70

www.integrama.be

Masseren maakt me telkens weer blij!
Ik geniet er nog elke keer van mensen via mijn handen uit te nodigen thuis te komen bij zichzelf en diep te rusten in hun eigen zijn.
Als docente vind ik het heerljk mijn passie door te geven en mensen stap voor stap mee te nemen in dit wonderlijke proces van aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Naast integratieve massage bied ik in mijn massagepraktijk te Outgaarden (bij Hoegaarden) ook hot-lavastonemassage, vlindermassage, zwangerschapsmassage en oorkaarsen aan. Recent schoolde ik me ook bij in heppiemassage, een speciaal uitgewerkte massage voor kinderen met autisme , die ook bruikbaar is voor andere handicaps
Naast cursussen integratieve, intuïtieve en dynamische massage verzorg ik ook verwenprogramma's, massageweekends voor koppels, sessies babymassage, een massage-groeijaar en een massage-vervolgtraject.. Door mijn achtergrond als opvoedster in de gehandicaptensector organiseer ik ook vorming om mensen in de zorgsector bewust te maken van de kracht van aanraking en massage in deze sector;

Agenda Integrama