Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Integratieve massage » 25 september 2013 - 18 december 2013

Wanneer: 11x wo avond
Tijd: 20-22u
Straat: Gallicstraat 5, 3300 Bost, Tienen
Plaats: Bost, Tienen
Kosten: € 210
Link website: Meer info op de website

Tijdens deze avondreeks maak je je stap voor stap de basisbewegingen eigen van de drie massagevormen die integratieve massage combineert : Intuïtieve massage, dynamische massage en polariteitsmassage.

Uiteraard leer je alle bewegingen te combineren tot een volledige lichaamsmassage.

Er wordt veel aandacht geschonken aan het aanleren van een goede basishouding bij het masseren : zorg voor jezel en voor diegene die je masseert staat centraal, evenals het plezier van het masseren en het er zelf rust in vinden. Als ontvanger leer je je je meer en meer overgeven aan de aanraking en ontdek je gaandeweg wat jij prettig vindt en wat jouw lichaam nodig heeft om helemaal te kunnen ontspannen.

 

Alle info op www.integrama.be

← Overzicht massage docenten

Integrama » Andrée Borguet

Sint-Niklaasstraat 40
3321 Outgaarden
016-735027
0484 / 67 78 70

www.integrama.be

Masseren maakt me telkens weer blij!
Ik geniet er nog elke keer van mensen via mijn handen uit te nodigen thuis te komen bij zichzelf en diep te rusten in hun eigen zijn.
Als docente vind ik het heerljk mijn passie door te geven en mensen stap voor stap mee te nemen in dit wonderlijke proces van aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Naast integratieve massage bied ik in mijn massagepraktijk te Outgaarden (bij Hoegaarden) ook hot-lavastonemassage, vlindermassage, zwangerschapsmassage en oorkaarsen aan. Recent schoolde ik me ook bij in heppiemassage, een speciaal uitgewerkte massage voor kinderen met autisme , die ook bruikbaar is voor andere handicaps
Naast cursussen integratieve, intuïtieve en dynamische massage verzorg ik ook verwenprogramma's, massageweekends voor koppels, sessies babymassage, een massage-groeijaar en een massage-vervolgtraject.. Door mijn achtergrond als opvoedster in de gehandicaptensector organiseer ik ook vorming om mensen in de zorgsector bewust te maken van de kracht van aanraking en massage in deze sector;

Agenda Integrama