0 Kennismakingsweekend Integratieve Massage | Westerlo | Netwerk Integratieve Massage
Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Kennismakingsweekend Integratieve Massage » 26 oktober 2012 - 28 oktober 2012

Wanneer: vr-zo
Tijd: 20.00 uur
Straat: Zoerleberg 30
Plaats: Westerlo
Kosten: € 260
Link website: Meer info op de website

Dit weekend kun je in een ontspannen sfeer kennis maken met Integratieve Massage, ontwikkeld door Geert Van Coillie, grondlegger en bezieler van deze massage benadering. Wil je even een weekendje genieten, ontstressen en even tijd maken voor jezelf dan is dit weekend iets voor jou. Je proeft van de integratieve massage zowel door te geven als te ontvangen. Voor mensen die belangstelling hebben in de opleiding is het ook een uitgelezen kans om kennis te maken met deze unieke manier van masseren.

Het weekend wordt gegeven door Linda Geraeds. Linda verzorgt tevens 2 massage blokken tijdens de Integratieve Massage opleiding in Belgie en is een ervaren masseur en docent.

Integratieve massage laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. Eerst wordt men in een "dynamische massage" op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt op een erg diep niveau openend en ontspannend.

Daarna ontvangt men met warme olie een "intuïtieve massage". Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest.

Tenslotte wordt met een "polariteitsmassage" geëindigd. Door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen.

Het is een woordeloos helen door een liefdevol ont-moeten; met hart en ziel aanraken, aangeraakt en "geraakt" worden. Het is vooral genieten, een echt cadeautje aan jezelf.