Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Info-avond vakantieprogramma en jaartraining » 22 juni 2012 -

Wanneer: 1x vr avond
Tijd: 19u30-21u30
Straat:
Plaats: Veltem beisem
Kosten: € Gratis
Link website: Meer info op de website

Gratis Info-avond

Vrijdag 22  juni 19u30-21u30

Gratis kennismaken met de ruimte, de begeleiding en mijn manier van werken. Je kan er alle info krijgen over opzet en opbouw van de zomerse driedaagse in augustus en de jaartraining die in september start, maar je kan er ook terecht met vragen over alle andere activiteiten van integrama.

Geef een seintje als je komt. 016 / 73 50 27 of 0484 / 67 78 70 of nfo@integrama.be 

← Overzicht massage docenten

Integrama » Andrée Borguet

Sint-Niklaasstraat 40
3321 Outgaarden
016-735027
0484 / 67 78 70

www.integrama.be

Masseren maakt me telkens weer blij!
Ik geniet er nog elke keer van mensen via mijn handen uit te nodigen thuis te komen bij zichzelf en diep te rusten in hun eigen zijn.
Als docente vind ik het heerljk mijn passie door te geven en mensen stap voor stap mee te nemen in dit wonderlijke proces van aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Naast integratieve massage bied ik in mijn massagepraktijk te Outgaarden (bij Hoegaarden) ook hot-lavastonemassage, vlindermassage, zwangerschapsmassage en oorkaarsen aan. Recent schoolde ik me ook bij in heppiemassage, een speciaal uitgewerkte massage voor kinderen met autisme , die ook bruikbaar is voor andere handicaps
Naast cursussen integratieve, intuïtieve en dynamische massage verzorg ik ook verwenprogramma's, massageweekends voor koppels, sessies babymassage, een massage-groeijaar en een massage-vervolgtraject.. Door mijn achtergrond als opvoedster in de gehandicaptensector organiseer ik ook vorming om mensen in de zorgsector bewust te maken van de kracht van aanraking en massage in deze sector;

Agenda Integrama