Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Zomerse verwenavonden » 04 juli 2012 - 29 augustus 2012

Wanneer: 5x wo avond
Tijd: 20-22u
Straat: Gallicstraat 5
Plaats: 3300 Bost
Kosten: € 75 voor de reeks van 5, 16 per avond
Link website: Meer info op de website

Deze avonden zijn ideaal om op een ontspannen manier kennis te maken met de deugddoende werking van massage en het plezier om te masseren. Ideaal voor absoluut beginners.

Als je al massage-ervaring hebt ben je alsook heel erg welkom en kan je tijdens deze avonden je kennis opfrissen, nieuwe mensen ontmoeten en vooral genieten van een ontspannen moment voor jezelf.

Er wordt gezorgd voor een gezellige, warme ruimte en een respectvolle sfeer.

Na afloop krijg je nota’s mee zodat je thuis ook aan de slag kan.

Elke avond is een afgerond geheel. Je kunt de hele reeks volgen of er een avond uitkiezen.

Data en thema’s :

4 juli - Zelfmassage :

Iemand die jou verwent met een massage is natuurlijk super, maar als er niemand in de buurt is kan je zelf al heel wat doen om energie te laten stromen, ontspanning te brengen en preventief aan je gezondheid te werken.

We maken kennis met de DO-In, een Japanse zelfmassage over onze kleren heen  die alle organen stimuleert, leren hoe we Chinese meridiaankogels kunnen gebruiken om onze handen te masseren en hoe we zelf makkelijk onze voeten kunnen verwennen.

Meebrengen : Makkelijke kledij

11 juli – Voetmassage :

Onze voeten dragen ons, brengen ons overal naartoe en zorgen voor een goed contact met de aarde, toch verwaarlozen we ze vaak.

Deze avond maken we tijd om onze voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

We verwennen onze edele onderdanen met een geurig voetbadje en geven en ontvangen een eenvoudige maar weldadige voetmassage met lekker geurende olie.

Meebrengen :Teiltje waar je voeten in passen, hoeslaken of badlaken voor op de massagetafel  en drie gewone handdoeken

8 augustus – Handen en armen : Na deze avond weet je hoe je armen en handen kan masseren en heb je ervaren dat een eenvoudige oliemassage  van dit gebied ontspanning brengt in heel het  lichaam.

Meebrengen : Hoeslaken of badlaken voor op de massagetafel en twee gewone handdoeken

22 augustus – Rugmassage :  Derug is een dankbare  plek om te masseren en een rugmassage is heerlijk om te ontvangen, rugspieren te ontspannen en pijnlijke plekken te verzachten. We experimenteren met verschillende bewegingen op de rug : van vloeiende strijkingen tot stevige knedingen en vlinderzachte bewegingen.

Meebrengen : Hoeslaken of badlaken voor op de massagetafel, 1 extra badlaken en een gewone handdoek

29 augustus – Schouders –nek-en hoofdmassage :Dit vaak overbelast gebied regeert goed op een ontspannende massage. We leren stap voor stap hoe we dit gebied kunnen verwennen. Je gaat beurtelings geven en ontvangen.

Meebrengen : Hoeslaken of badlaken voor op de massagetafel, 1 extra badlaken en een gewone handdoek

Prijs :

16 € per avond, 75 € voor de reeks van 5

Inschrijven vooraf is vereist.

Dit kan telefonisch, via mail of via het inschrijvingsformulier op de website.

Na aanmelding stort je het vereiste bedrag op rekeningnummer

BE69 7340 3251 1678 op naam van Andrée Borguet en met vermelding van “Verwenavond plus data”

  

← Overzicht massage docenten

Integrama » Andrée Borguet

Sint-Niklaasstraat 40
3321 Outgaarden
016-735027
0484 / 67 78 70

www.integrama.be

Masseren maakt me telkens weer blij!
Ik geniet er nog elke keer van mensen via mijn handen uit te nodigen thuis te komen bij zichzelf en diep te rusten in hun eigen zijn.
Als docente vind ik het heerljk mijn passie door te geven en mensen stap voor stap mee te nemen in dit wonderlijke proces van aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Naast integratieve massage bied ik in mijn massagepraktijk te Outgaarden (bij Hoegaarden) ook hot-lavastonemassage, vlindermassage, zwangerschapsmassage en oorkaarsen aan. Recent schoolde ik me ook bij in heppiemassage, een speciaal uitgewerkte massage voor kinderen met autisme , die ook bruikbaar is voor andere handicaps
Naast cursussen integratieve, intuïtieve en dynamische massage verzorg ik ook verwenprogramma's, massageweekends voor koppels, sessies babymassage, een massage-groeijaar en een massage-vervolgtraject.. Door mijn achtergrond als opvoedster in de gehandicaptensector organiseer ik ook vorming om mensen in de zorgsector bewust te maken van de kracht van aanraking en massage in deze sector;

Agenda Integrama