Netwerk Integratieve Massage

Netwerk Integratieve Massage BE

Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage

← Overzicht Agenda massage cursussen en workshops

Massage-groeijaar » 08 oktober 2011 - 13 mei 2012

Wanneer: 8x za-zo hele dag
Tijd: 9u30-17u30
Straat: Mechelse vest 2
Plaats: Leuven
Kosten: € 550€
Link website: Meer info op de website

 

Groeijaar : VAN RESPECTVOLLE AANRAKING TOT MASSAGE

 

Een intensief traject voor mensen die een jaar lang met aanraking en massage willen bezig zijn.

Het traject bestaat uit 1 niet-residentieel startweekend rond respectvolle aanraking, 6 zondagen waarin telkens gefocust wordt op een bepaald  lichaamsdeel (bvb voeten, belang van aarding tijdens massage, functie van voeten, hoe masseer je voeten enz...) en een residentieel slotweekend om alles te integreren tot een vloeiende lichaamsmassage op maat, vetrekkende vanuit een respectvolle aanraking.

 

Data en uitgebreide info op www.integrama.be

← Overzicht massage docenten

Integrama » Andrée Borguet

Sint-Niklaasstraat 40
3321 Outgaarden
016-735027
0484 / 67 78 70

www.integrama.be

Masseren maakt me telkens weer blij!
Ik geniet er nog elke keer van mensen via mijn handen uit te nodigen thuis te komen bij zichzelf en diep te rusten in hun eigen zijn.
Als docente vind ik het heerljk mijn passie door te geven en mensen stap voor stap mee te nemen in dit wonderlijke proces van aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Naast integratieve massage bied ik in mijn massagepraktijk te Outgaarden (bij Hoegaarden) ook hot-lavastonemassage, vlindermassage, zwangerschapsmassage en oorkaarsen aan. Recent schoolde ik me ook bij in heppiemassage, een speciaal uitgewerkte massage voor kinderen met autisme , die ook bruikbaar is voor andere handicaps
Naast cursussen integratieve, intuïtieve en dynamische massage verzorg ik ook verwenprogramma's, massageweekends voor koppels, sessies babymassage, een massage-groeijaar en een massage-vervolgtraject.. Door mijn achtergrond als opvoedster in de gehandicaptensector organiseer ik ook vorming om mensen in de zorgsector bewust te maken van de kracht van aanraking en massage in deze sector;

Agenda Integrama